Binnenschrijnwerk

Maatkasten naargelang uw wensen

Van een kleerkast tot een tv-meubel, Kasten Op Maat Geert is uw ideale partner om origineel schrijnwerk op maat in uw woning te integreren. Geert komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een gedetailleerde offerte op te stellen. Als u akkoord gaat, bestelt hij de panelen bij zijn leveranciers. Nadien staat hij zelf in voor de opbouw en de plaatsing. Bekijk hieronder welk binnenschrijnwerk Geert voor u kan installeren:

Tv meubel

Interesse in betaalbaar maatwerk?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Kledingkast

Kasten op maat met een unieke uitstraling

Gaat u voor een afwerking met gelakte panelen bij uw op maat gemaakte kasten? Dan kan Geert de panelen van het binnenschrijnwerk eender welke RAL-kleur aanmeten. Bij andere afwerkingen adviseert hij u met een kleurenkaart. Verder kan u opteren voor een fineerlaag of een bepaalde sluiting (bv. deur, front of paneel). Ook half-massieve deuren zitten in het assortiment.

Die kan u laten afwerken met groeven, kaderdeuren of in een effen kleur. Met Kasten Op Maat Geert gaat u voor stevige kasten, vervaardigd uit duurzame materialen.

Voor uw op maat gemaakte kasten heeft u de keuze uit talloze materialen, kleuren en vormen. Qua materialen gaat Geert met melamine, laminaat en gelakte panelen aan de slag. Bij het laminaat kan u kiezen voor een klassieke samenstelling uit mdf of een waterafstotende versie.

Wenst u meer informatie over Geerts binnenschrijnwerk of wil u een kast op maat laten maken? Aarzel dan niet om hem te contacteren!