Binnenschrijnwerk

Maatkasten naargelang uw wensen

Kasten Op Maat Geert is uw ideale partner om origineel schrijnwerk op maat te integreren in uw woning. Geert komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een gedetailleerde offerte op te stellen.

Als u akkoord gaat, bestelt hij de panelen bij zijn leveranciers. Nadien staat hij zelf in voor de opbouw en de plaatsing. Bekijk hieronder welk schrijnwerk Geert voor u kan installeren:

Tv meubel

Gaat u voor een afwerking met gelakte panelen? Dan kan Geert de panelen eender welke RAL-kleur aanmeten. Bij andere afwerkingen adviseert hij u met een kleurenkaart. Verder kan u opteren voor een fineerlaag of een bepaalde sluiting (bv. deur, front of paneel). Ook half-massieve deuren zitten in het assortiment.

Die kan u laten afwerken met groeven, kaderdeuren of in een effen kleur. Met Kasten Op Maat Geert gaat u voor stevige kasten, vervaardigd uit duurzame materialen.

U heeft de keuze uit talloze materialen, kleuren en vormen. Qua materialen gaat Geert met melamine, laminaat en gelakte panelen aan de slag. Bij het laminaat kan u kiezen voor een klassieke samenstelling uit mdf of een waterafstotende versie. 

Kledingkast

Interesse in betaalbaar maatwerk?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!